GERMAN SERBIAN
top
KNJIGE LINKS  

RECEPTI ZA KOKTELE: ODABRANI KOKTELI
#########

Priprema:

Piće se priprema direktno u čaši od 20cl. Prvo staviti kocke leda u čašu i sipati sok od narandže. Ako treba da preporučim neki sok onda bi to sigurno bio domaći Nectar-ov sok od naradže (100% narandža). Deluje mi najprirodnije i što je najvažnije - nije sladak. Isprobao sam sve sokove, koji se mogu nabaviti na našem tržištu i ustanovio da je Nectar kad je u pitanju sok od narandže najbolji za ovaj koktel. Osim toga sok koktelima daje veoma lepu boju, što se za konkurenciju ne može reći.

Sada treba dodati 4cl tekile i grenadine sirup. Lepa ideja je da sirup sipate neposredno pred gostima, jer taj prizor fantastično izgleda. Sirup koji je gust spustiće se na dno čaše. Ako sve uradite kako treba, na površini će ostati žuta linija od soka od narandže. Zbog ovog efekta se piće i naziva "Tequila Sunrise" - izlazeće sunce. Sada treba pažljivo promešati tečnost barskom kašičicom i piće je spremno za serviranje.

Ovo je jedno od najjednostavnijih mešanih pića i što je još važnije - priprema je gotova za tren oka.RECEPT ZA KOKTEL TEQUILA SUNRISE 2.STRANICA >

#########
recept za koktel tequila sunrise
bottom